Коли краще їхати в Хорватію сезон відпочинку в Хорватії

Якщо на світі є країни, які спеціально створені для комфортного відпочинку з дітьми, то Хорватія очолює цей список. Ровінь – це місто-архіпелаг, яке займає суттєву частину західного узбережжя Істрії. Крім того, місто виходить на материкову частину і займає понад 20 маленьких острівців, розташованих недалеко від берега. Серед них є ті, які особливо полюбилися туристам. Наприклад, острови Святої Катерини та Святого Андрія. Покровителькою міста вважається Свята Євфимія.

де краще відпочивати в хорватії

Розпочинаючи пошук вже у середині весни — ви будете обирати із того, що залишилось, а це вплине і на ціни, і на розташування. Що ж до цін на житло та запропонованих варіантів — все залежить від того, плануєте ви подорожувати самі, парою чи великою компанією. Хвар – це окремий острів, який належить Хорватії. Він розташований в Адріатичному морі, недалеко від далматського узбережжя. Острів славиться великою кількістю сонячних променів, тому цей курорт чудово підійде для тих, хто хоче засмагнути. Також туристам тут відкриваються прекрасні пейзажі природи. Вона росте тут у великій кількості і наповнює повітря своїм ароматом під час цвітіння.

Це частина Середземного моря, яка розташована між Балканським та Апеннінським півостровами. Влітку температура води в ньому сягає 24-26°С. Опади в Хорватії бувають рідко, а погода і клімат сприяють спокійному, безтурботному відпочинку. Ми розповімо в цій статті про найпопулярніші та найкрасивіші курорти цієї середземноморської країни. Який регіон вибрати для відпочинку — залежить від бажаного формату. Наприклад, для відпочинку з дітьми краще шукати місце у Середній Далмації, адже там найбільше пляжів зі зручним входом у воду. Курорти на півострові Істрія досить популярні, тож на них може бути людно в пік сезону, але перевагою є можливість з’їздити на територію Італії.

Любителям пляжів

Міжнародний аеропорт Рієки знаходиться на острові Крк. Якщо ваш рейс прибуває до аеропорту Спліта, можна на автобусі №37 приїхати в Трогір, а там пересісти на автобус до Задара. Скоротити час у дорозі можна, замовивши трансфер або скориставшись послугами таксі. Від столиці країни, https://chl.kiev.ua/CGI-BIN/sp/print/index.php?id=7030 Загреба, Задар відокремлює семичасовое подорож на поїзді. Головна визначна пам’ятка — Старе місто, який включений в Список всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Його оточує мур (на неї можна піднятися і обійти все місто по периметру), яка поділяє теперішнє і минуле Дубровника.

Коли краще відпочивати в Хорватії?

Знайдіть свій наступний пляжний відпочинок у Хорватії. Від моря всього 80 метрів, для дітей в готелі працює дитячий басейн, в ресторані дають високі стільчики, можна попросити дитяче ліжечко в номер. Відкрийте для себе дивовижну Хорватію з унікальним узбережжям, кришталево чистим морем і м’яким кліматом! Хорватія справедливо вважається одним із найпривабливіших європейських напрямків, який обов’язково необхідно внести до списку Must see. Багато туристи ігнорують столиці Хорватії, віддаючи перевагу приморських курортів.

Екскурсійні міста Хорватії

У цій країні кожному знайдеться атмосферне місце для відпочинку і вдохновения. Який курорт вибрати, щоб отримати найкращі враження, дізнайтеся в нашій статті, а перед подорожжю забудь ознайомитися з новими правилами в’їзду в Хорватію. У великих містах буде простіше знайти недорогі готелі, адже конкуренція добре впливає на ціноутворення.